Το λουκάνικο του πάνα.

Το λουκάνικο του πάνα.
Καλή όρεξη!
Καλωσήρθατε στο Υβρεολόγιον.

Το blog αυτό είναι η online εκδοχή του μαθήματος της "Υβρεολογίας" που διδάσκεται στο τμήμα Υβριστικών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, η γλώσσα που χρησιμοποιείται δεν είναι και η πιο κόσμια, οπότε κλείστε το ένα μάτι και προχωρήστε στα άδυτα μιας υπέροχης τέχνης.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2007

[Υβρεολόγιον] Επιστρέφω...

Αγαπητά μου τέκνα,

το καταλαβαίνω πως σας έλειψα μέχρι αηδίας, αλλά μην βάζετε το σκυλί σας να κάνει εμετούς.

Πριν από λίγες μέρες επέστρεψα απο το συνέδριο που είχα στη Μογγολία. Ήρθα δηλαδή γεμάτος γνώση και ενέργεια, την οποία θα μεταδώσω σε εσάς, αγαπητά μου παιδιά, για να γίνει ο κόσμος μας λίγο πιο πλούσιος υβριστικά.

Φυσικά, θα μου πείτε "Ποιός είσαι εσύ ρε μαλάκα, που θα μας μάθεις και να βρίζουμε!"
Εγώ θα σας απαντήσω "Κατ' αρχάς, δεν σου επιτρέπω να με λες *ρε*! Κατ' συνέχεια, είμαι ένας μικρός θεός των βρισιών και όχι μόνο αυτό αλλά γαμάω και αβέρτα. Και είμαι και μετριόφρων και την έχω και την ψωλή μου σαν το Air Force One."

Προχθές που περπατούσα στην πλατεία Αριστοτέλους, μετά το μάθημα που είχα στο πανεπιστήμιο (αχ, πάλι με κούρασαν τα μπασταρδάκια οι μαθητές μου), άκουσα τρεις ευγενείς fans να μου φωνάζουν:

" Π.Α. βόδι,
σου 'χει πρηστεί το τρίτο πόδι"

Σας ευχαριστώ για το κομπλιμέντο, όποιοι και εάν είστε ευγενείς συνταξιδευτές.

Λοιπόν, αγαπητοί υβριστές, εάν θέλετε να ακούσετε κάτι πέραν απο Mozart και Vivaldi, δοκιμάστε τους υπέροχους "Καφρίλιον". Είναι ένα ελληνικό ροκ συγκρότημα που υποστηρίζει την ιδεολογία μας.

Επίσης, αγαπητά αγαθομουνάκια, το επόμενο post/μάθημά μου να το αναμένετε μέσα στη βδομάδα. Εν τω μεταξύ, γαμήστε και κανά μουνί ( οι γυναίκες: γαμήστε κάνα Μπούτσο ).

Με ευλάβεια,
Επίτιμος Καθηγητής Υβρεολογίας ΑΠΘ
Π. Α.

2 σχόλια:

αμμος είπε...

Χερ προφέσορ, χερτσλιχε βιλκομεν! Επιφυλάσσομαι δια το δόκιμον της εκφράσεως "γαμάω ενα μπούτσο", όσον αφορά τη χρήση του ρήματος. Μην έχοντας ιδίαν πείρα όμως, δε θα επιμείνω εις την αντίρρησιν μου.

Α προπό, κατά τη διάρκεια της απουσίας σας, ενέσκηψαν εις την ευλογόσφαιρα εκλεκτοί διανοούμενοι και επιστήμονες όπως ο Δρ. Φλάντζας και η μαντάμ Σουσού (dr-flantzas.blogspot.com, kolonakion.blogspot.com) Θα σας συνιστούσα να τους τιμήσετε με μια επίσκεψή σας.

Μετά τιμής
άμμος

A. Π. είπε...

Αγαπητέ κύριε Άμμος,

κατ' αρχήν, παρατηρώ πως αποδέχεστε την ιδιοφυΐα μου στον ευγενή χώρο των βρισιών. Σας ευχαριστώ. Είθε να σας γίνει η ψωλή σαν πρησμένο ανακόντα.

Είδα τα ΜΠΛΟΓΚ που μου προτείνατε.
Πραγματί, συμφωνώ ότι "κλατς" μπαίνει, "κλάτς" βγαίνει... απο μπροστά. Διότι, εκ της όπισθεν ακούγεται ΠΑΦ, ΠΑΦ, ΠΑΦ...

Τα λέμε κύριε Άμμε!

Π.Α.