Το λουκάνικο του πάνα.

Το λουκάνικο του πάνα.
Καλή όρεξη!
Καλωσήρθατε στο Υβρεολόγιον.

Το blog αυτό είναι η online εκδοχή του μαθήματος της "Υβρεολογίας" που διδάσκεται στο τμήμα Υβριστικών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, η γλώσσα που χρησιμοποιείται δεν είναι και η πιο κόσμια, οπότε κλείστε το ένα μάτι και προχωρήστε στα άδυτα μιας υπέροχης τέχνης.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Το variete του μήνα: ΚΑΙ πυρκαγιές ΚΑΙ spot-the-cock! Καραμανλής-πούτσος:The Remix!!!!

















Η φωτογραφία που απεικονίζει τον αξιαγάπητο Πρωθυπορδό... εεε, Πρωθυπουργό μας, είναι ένα remix της πρώτης spot-the-cock φωτογραφίας που παρουσιάστηκε στο blog "Υβρεολόγιον". Ξέρετε τι λένε; Μια είκονα, χίλια κιλομπάιτ.

Είναι μια παράξενη περίοδος για αυτή τη χώρα με τα υπέροχα κάλη (τον Παρθενώνα, τις θάλασσες, εμένα). Φωτιές παντού! Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τον σχολιασμό τις επικαιρότητας, αυτό το έχουν αναλάβει 20 μαλάκες στην τηλεόραση και άλλοι 10 μαλάκες στα blog. Θα εμπνευστώ, όμως, τόσο απο τις πυρκαγιές αλλά και από την φωτογραφία του πρωθυπουργού μας και θα δημιουργήσω ξανά, ο πούστης, μια λέξη που πλησιάζει λίγο την ομορφιά του πνευματικού μου κόσμου.

(Μισό, σφίγγομαι)

Πυρόγκαβλο, το=Το γκαβλί που πετάει φωτιές (μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά με την κατάλληλη συνδεσμολογία)
"Ξέρω, εσύ έβαλες φωτιά στην Πελλοπόνησο. Είσαι μεγάλο πυρόγκαβλο"
"Ο Νίκος το πυρόγκαβλο"
ψωλή μου φλόγες βγάζει, λες να είναι πετρογκάζι;" (Παρόμοια έννοια)

Σύνθετη λέξη, αποτελούμενη από το πυρ (φωτιά) και το γκαβλί (πέος εν στύση). Χρησιμοποιείται κυρίως σε περιπτώσεις αναφοράς σε υπερ-γαμιάδες, άτομα των οποίων το πέος θα έπρεπε να σπινθηροβολεί έως ανάφλεξης λόγω της συνεχόμενης τριβής του με τις μουνότριχες.


Αυτά τα λίγα, προς το παρόν, αγαπητά πνευματικά μου τέκνα. Σας εύχομαι να γαμήσετε σήμερα το βράδυ.

Με εκτίμηση,
Το πυρόγκαβλο
Επίτιμος Καθηγητής Υβρεολογίας ΑΠΘ.
Π. Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: